• 085-7600132
  • Ma - Za : 08:00 - 22.00

Auto online aanmelden bij Sloopauto Inkoop Dienst?

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden? Uw auto aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u het maken van een telefoontje.
Na aanmelding staat uw auto al bij ons in het systeem.Vervolgens worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw sloopauto.

Auto telefonisch aanmelden bij Sloopauto Inkoop Dienst?

Bel ons op: 085-7600132. En op basis van uw informatie ontvangt u direct een gegarandeerd bod op uw sloopauto van onze inkopers. Indien akkoord maakt u met één van de chauffeurs een ophaalafspraak. Op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Wij halen auto’s over het algemeen binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Auto online aanmelden via bel me terug service?

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden, via bel me terug formulier deze pagina werkt sneller en bespaart u het maken van een telefoontje.
Na aanmelding bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Om de gegevens met u door te nemen en een bod uit te brengen op uw sloopauto alsmede de ophaal mogelijkheden te bespreken.

*Auto online aanmelden na kantooruren wordt de volgende dag behandeld.
In de avonduren is het wel mogelijk om telefonisch contact te maken met de avonddienst. Deze kan u aanmelding er bij pakken om vervolgens Uw aanmelding te behandelen.

Met vriendelijke groet,

Het sloopauto Inkoop Team

Auto-aanmelden-nummerplaat-kaal

Mobiel nummer:

Woonplaats:

Merk auto:

Type auto:

Bouwjaar:

Kenteken:


Auto-aanmelden-nummerplaat-kaal


Mobiel nummer:

Woonplaats: