Sloopauto inkoop Gorinchem verzorgen?

Makkelijk en snel Uw auto naar de sloop en op laten halen door Sloopauto Inkoop Dienst!

Sloopauto inkoop Gorinchem verzorgen? Voor het sloopauto verkopen en op laten halen bent u bij Sloopauto Inkoop Dienst aan het juiste adres.Komt je auto niet meer door de APK? Heeft je auto schade of een ernstig defect? En zijn de reparatiekosten hoger dan de verkoopwaarde van uw auto? Dan is je auto economisch gezien helaas total loss en is hij vaak rijp voor de sloop.Wij halen uw auto vakkundig en snel bij u voor de deur op, dit doe wij landelijk!

Eén telefoontje op 085-7600132 volstaat om een afspraak te maken. Uw sloopauto wordt – op een door u gekozen dag en tijdstip – opgehaald en u ontvangt direct een vrijwaringsbewijs van de chauffeur, (dat doen we online ter plekke) en contant het afgesproken bedrag.

Wij zijn ook U graag van dienst,

Het Sloopauto Inkoop Dienst Team

Sloopauto inkoop Gorinchem verzorgen?  Hoe werkt het aanmelden..

Telefonisch auto aanmelden:

Bel ons op 085-76 00 132. En op basis van uw informatie ontvangt u direct een gegarandeerd bod op uw sloopauto van onze inkopers. Indien akkoord maakt u met één van de chauffeurs een ophaalafspraak. Op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Wij halen auto’s over het algemeen binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Auto online aanmelden:Sloopauto inkoop Gorinchem

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.
Na u online aanmelding van uw gegeven staat de auto al bij ons in het systeem! En worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw sloopauto.

Gratis ophaaldienst in Gorinchem

De ellende met sloopauto’s is vaak dat ze niet meer rijden en dat ze moeten worden afgesleept om de auto naar de sloop te brengen. Deze kopzorgen én meer kun je jezelf besparen door je sloopauto met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor je af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel Nederland voor, dat je sloopauto gratis wordt opgehaald, waar ook in Nederland, van maandag tot zaterdag

Je auto direct gevrijwaard

Bij Sloopauto Inkoop Dienst werken wij alleen met RDW erkende bedrijven Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van je sloopauto ter plekke geregeld kan worden. De auto is direct van uw naam af, en met de meldcode die u direct van ons krijg kunt u de auto verzekering opzeggen of opschorten. Dus wil jij je sloopauto verkopen voor een nette prijs en op laten halen?

Milieuvriendelijke demontage

Bij onze autosloperij te Gorinchem geldt dat wij de sloop van uw kapotte auto zo milieuvriendelijk proberen uit te voeren. Zo zorgen wij voor een gescheiden afvalverwerking van de diverse vloeistoffen als rem- en koelvloeistof, en motorolie. Daarnaast verbeteren wij regelmatig ons sloopproces, waarbij duurzaamheid en energiebesparing van groot belang zijn. Het hergebruik van de diverse materialen is bovendien een goede bijdrage aan de milieuvriendelijke demontage.

Veel gestelde vragen Sloopauto inkoop Gorinchem

Uw auto verkopen aan Sloopauto Gorinchem zonder kenteken papieren?Sloopauto verkopen Gorinchem image
Als u een sloopauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode op de vrijwaring kunt u uw verzekering opschorten of beindigen.

Defecte sloopauto aan sloopauto verkopen Gorinchem verkopen?

Een defecte sloopauto verkopen aan Sloopauto Gorinchem is geen enkel probleem. Als u ons belt geeft u duidelijk aan wat er defect is en wij zorgen voor een passende oplossing om uw auto op een veilige manier op te halen. Dit lukt doorgaans binnen twee werkdagen.

Schade sloopauto verkopen aan sloopauto Gorinchem ?

Een schade sloopauto verkopen aan Sloopauto Gorinchem is geen enkel probleem. Nadat u telefonisch duidelijk heeft aangegeven om wat voor schade het gaat kunnen wij uw schade sloopauto op een veilige manier ophalen. Afhankelijk van het merk, type auto en de aanwezige schade, geven wij altijd een vergoeding.

Auto zonder APK verkopen?

In de meeste gevallen hebben sloopauto‚ die wij aangeboden krijgen geen APK meer. Een sloopauto voor de deur waarvan de APK al is verlopen kan u een fikse boete opleveren. Begrijpelijk dus dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij kunnen uw sloopauto doorgaans binnen twee werkdagen ophalen. Naast het kosteloos ophalen en de gratis vrijwaring geven wij ook voor een sloopauto zonder APK een vergoeding.

Sloopauto verkopen met opgeschort kenteken?

Wanneer u uw sloopauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt die er de openbare weg mee opgaat, kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben. Sloopauto Gorinchem schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is dan uitgesloten.

Sloopauto verkopen uit Gorinchem en zelf niet aanwezig bij overdracht

Indien u als eigenaar van de sloopauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw sloopauto is het voldoende als een door U aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

Sloopauto verkopen aan Sloopauto Gorinchem met buitenlands kenteken
Het verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan, afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden.Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen kunt u altijd even met ons bellen.

Sloopauto verkopen met problemen langs de weg

Wanneer uw auto defect langs de openbare weg of op een parkeerterrein staat kan het gebeuren dat u een waarschuwing krijgt van de politie om deze direct te verwijderen. Ook dan kunt u ons meteen bellen om de auto zo snel mogelijk op te laten halen.

Sloopauto verkopen met behoud van onderdelen

Het is altijd mogelijk om bepaalde onderdelen van uw sloopauto zelf te behouden. U moet dit dan wel aangeven voordat uw sloopauto wordt opgehaald. Bel ons voor meer info.

Sloopauto verkopen voor familie, kennis of een ander

Een sloopauto verkopen voor familie, een kennis of een ander persoon is geen probleem. Zeker met schade gevallen komt het vaak voor dat de eigenaar nog niet in staat is om de auto aan te bieden, bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij hier mee omgaan.

Sloopauto verkopen waar al onderdelen vanaf gehaald zijn

Een sloopauto verkopen waarvan sommige onderdelen reeds verwijderd zijn is geen probleem. Ook in dit geval doen wij u evengoed een bod, halen de schadeauto netjes op, zorgen voor een gratis vrijwaringbewijs en betalen het afgesproken bedrag contant uit. Bel ons voor meer info.

Sloopauto verkopen als U auto bij een depot staat
Uw sloopauto verkopen als de auto op depot staat, is geen probleem. of u heeft nog een afsleepregeling, en anders halen wij de auto op bij het desbetreffende depot.

Sloopauto verkopen maar U bent de sleutels kwijt

Afhankelijk hoe de auto geparkeerd staat, in verband met het stuurslot krijgen wij de auto in de meeste gevallen met speciaal vervoer toch opgehaald.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
Sloopauto inkoop Gorinchem