Uw sloopauto ophalen Gorinchem?

Makkelijk en snel Uw auto naar de sloop en op laten halen door Sloopauto Inkoop Dienst!

Uw sloopauto ophalen Gorinchem? Voor het sloopauto verkopen en op laten halen bent u bij Sloopauto Inkoop Dienst aan het juiste adres.Komt je auto niet meer door de APK? Heeft je auto schade of een ernstig defect? En zijn de reparatiekosten hoger dan de verkoopwaarde van uw auto? Dan is je auto economisch gezien helaas total loss en is hij vaak rijp voor de sloop.Wij halen uw auto vakkundig en snel bij u voor de deur op, dit doe wij landelijk!

Eén telefoontje op 085-7600132 volstaat om een afspraak te maken. Uw sloopauto wordt – op een door u gekozen dag en tijdstip – opgehaald en u ontvangt direct een vrijwaringsbewijs van de chauffeur, (dat doen we online ter plekke) en contant het afgesproken bedrag.

Wij zijn ook U graag van dienst,

Het Sloopauto Inkoop Dienst Team

Uw sloopauto ophalen Gorinchem?  Hoe werkt het aanmelden..

Telefonisch auto aanmelden:

Bel ons op 085-76 00 132. En op basis van uw informatie ontvangt u direct een gegarandeerd bod op uw sloopauto van onze inkopers. Indien akkoord maakt u met één van de chauffeurs een ophaalafspraak. Op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Wij halen auto’s over het algemeen binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Auto online aanmelden:Sloopauto ophalen Gorinchem

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.
Na u online aanmelding van uw gegeven staat de auto al bij ons in het systeem! En worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw sloopauto.

Sloopauto verkopen en op laten halen..

Persoonlijke service bij het verkopen van je sloopauto.
Wat heeft u nodig aan papieren voor het verkopen en op laten halen van uw sloopauto.
Normaliter hebben wij het kenteken pasje met de tenaamstellingcode nodig.

Wij schijven uw auto uit het RDW register, dus een nieuw kenteken aanvragen (kopen) indien u die kwijt bent is niet nodig.
U kunt zelf een demontagecode aanvragen met u DigiD login, eventueel kunnen wij de auto ook voor u vrijwaren als u geen DigiD heeft.

In wat voor staat moet de auto zijn om hem door ons op te laten halen?
De auto moet op wielen staan en rollen en de auto dient compleet te zijn, bel ons voor de  uitzonderlijke mogelijkheden.

Wij halen uw auto vakkundig en snel bij u voor de deur op.

Met vriendelijke groet,

Sloopauto ophalen Gorinchem