• 085-7600132
  • Ma - Za : 08:00 - 22.00

Sloopauto ophalen Vlaardingen?

Makkelijk en snel Uw auto naar de sloop en op laten halen door Sloopauto Inkoop Dienst!

Sloopauto ophalen Vlaardingen? Voor het sloopauto verkopen en op laten halen bent u bij Sloopauto Inkoop Dienst aan het juiste adres.Komt je auto niet meer door de APK? Heeft je auto schade of een ernstig defect? En zijn de reparatiekosten hoger dan de verkoopwaarde van uw auto? Dan is je auto economisch gezien helaas total loss en is hij vaak rijp voor de sloop.Wij halen uw auto vakkundig en snel bij u voor de deur op, dit doe wij landelijk!

Eén telefoontje op 085-7600132 volstaat om een afspraak te maken. Uw sloopauto wordt – op een door u gekozen dag en tijdstip – opgehaald en u ontvangt direct een vrijwaringsbewijs van de chauffeur, (dat doen we online ter plekke) en contant het afgesproken bedrag.

Wij zijn ook U graag van dienst,

Het Sloopauto Inkoop Dienst Team

Sloopauto ophalen Vlaardingen?  Hoe werkt het aanmelden..

Telefonisch auto aanmelden:

Bel ons op 085-76 00 132. En op basis van uw informatie ontvangt u direct een gegarandeerd bod op uw sloopauto van onze inkopers. Indien akkoord maakt u met één van de chauffeurs een ophaalafspraak. Op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Wij halen auto’s over het algemeen binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Auto online aanmelden:Sloopauto ophalen Vlaardingen 1

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.
Na u online aanmelding van uw gegeven staat de auto al bij ons in het systeem! En worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw sloopauto.

Uw sloopauto ophalen uit Vlaardingen is kosteloos!

“Bent u op zoek naar een manier om uw sloopauto te verkopen zonder dat het u geld kost? Wij bieden een professionele service voor het opkopen en afvoeren van sloopauto’s, waarbij het ophalen van uw auto geheel kosteloos is. Met uitzondering van auto’s zonder wielen en uitgebrande auto’s.

Op welke wijze halen wij Uw sloopauto op uit Vlaardingen?

Over het algemeen halen wij Uw auto op met een Oprijwagen, waar de mogelijkheid om de wagen op de wagen te lieren (indien de auto niet meer rijdt) altijd aanwezig is.
Het is wel handig als we weten dat we een niet rijdbare auto op moeten halen, dit zullen wij altijd vragen bij het aanmelden van de auto, en is voor ons belangrijk voor het maken van een tijdsplanning voor de chauffeurs.

De definitie van een sloopauto

Een sloopauto is een voertuig dat niet meer bruikbaar is of niet meer aan de wegverkeerswetgeving voldoet en daarom afgedankt wordt. De meeste sloopauto’s zijn te oud, te beschadigd of te vervuilend om nog te rijden en kunnen niet meer op de normale manier verkocht worden. Milleuzone’s zorgen vaak ook voor de noodzaak om uw auto te verkopen. Sommige mensen besluiten hun sloopauto zelf te verkopen, terwijl anderen kiezen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkopen en afvoeren van sloopauto’s. Dit laatste is vaak de makkelijkste en meest efficiënte manier om van een sloopauto af te komen

Sloopauto ophalen uit Vlaardingen met buitenlands kenteken

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw auto met buitenlands kenteken te laten slopen in Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij bieden professionele diensten aan voor het laten slopen van auto’s met buitenlands kenteken in Nederland.
Wat houdt onze dienstverlening precies in?
Wanneer u gebruik maakt van onze diensten voor het laten slopen van uw auto met buitenlands kenteken in Nederland, verschaffen wij bij het ophalen van Uw auto, een Europees RDW sloopcertificaat.
Sloopauto ophalen maar eigenaar is niet bij de overdracht aanwezig
Bij het overschrijven van de auto is het niet verplicht dat de verkoper aanwezig is. Bij het overschrijven van de auto wordt het nummer van het identiteit bewijs van de persoon die overschrijving verzorgt genoteerd, geef het even door bij het aanmelden van de auto.

Uw auto op zaterdag ophalen uit Vlaardingen, kan dat?

Sloopauto ophalen uit Vlaardingen 1Het ophalen van uw auto op zaterdag is mogelijk bij ons. Om er zeker van te zijn dat uw auto op zaterdag opgehaald kan worden is het verstandig om vroegtijdig de auto aan te melden. Zaterdag is nog al een populaire dag.
Over het algemeen is uiterlijk woensdag aanmelden van Uw auto, om zaterdag U auto op te halen een redelijk veilge marge.
Bel ons voor de beschikbaarheid: 085-76 00 132

Wil mijn sloopauto op laten halen maar ben mijn sleutels kwijt

Indien u de sleutels kwijt bent van uw auto, of de sleutel is afgebroken in het contactslot?
Geen zorgen, afhankelijk van hoe de auto geparkeerd is, krijgen wij de auto ook zonder sleutel opgehaald.
Bel ons voor de mogelijkheden: : 085-76 00 132

Wij zijn ook U graag van dienst,

Het Sloopauto Inkoop Dienst Team