• 085-7600132
  • Ma - Za : 08:00 - 22.00

Sloopauto verkopen Rotterdam?

Makkelijk en snel Uw auto naar de sloop en op laten halen door Sloopauto Inkoop Dienst!

Uw sloopauto verkopen Rotterdam? Voor het verkopen en op laten halen van uw schadeauto bent u bij Sloopauto Inkoop Dienst aan het juiste adres.Komt je auto niet meer door de APK? Heeft je auto schade of een ernstig defect? En zijn de reparatiekosten hoger dan de verkoopwaarde van uw auto? Dan is je auto economisch gezien helaas total loss en is hij vaak rijp voor de sloop. Wij halen uw auto vakkundig en snel bij u voor de deur op, dit doe wij landelijk!

Eén telefoontje op 085-7600132 volstaat om een afspraak te maken. Uw schadeauto wordt – op een door u gekozen dag en tijdstip – opgehaald en u ontvangt direct een vrijwaringsbewijs van de chauffeur, (dat doen we online ter plekke) en contant het afgesproken bedrag.

Wij zijn ook U graag van dienst,

Het Sloopauto Inkoop Dienst Team

Uw sloopauto verkopen Rotterdam?  Hoe werkt het aanmelden..

Telefonisch auto aanmelden:

Bel ons op 085-76 00 132. En op basis van uw informatie ontvangt u direct een gegarandeerd bod op uw sloopauto van onze inkopers. Indien akkoord maakt u met één van de chauffeurs een ophaalafspraak. Op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Wij halen auto’s over het algemeen binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Auto online aanmelden:Sloopauto verkopen Rotterdam

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.
Na u online aanmelding van uw gegeven staat de auto al bij ons in het systeem! En worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw sloopauto.

Uw Sloopauto verkopen uit Rotterdam zonder kenteken papieren.

Als u een Sloopauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet. Met de meldcode op de vrijwaring kunt u uw verzekering opschorten of beëindigen.

Sloopauto uit Rotterdam verkopen en zelf niet aanwezig bij overdracht?

Indien u als eigenaar van de Sloopauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw Sloopauto is het voldoende als een door U aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

Auto verkopen voor de sloop uit Rotterdam met buitenlands kenteken?

Het verkopen en laten demonteren van uw Sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden. Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen, kunt u altijd even met ons bellen.

Sloopauto verkopen uit Rotterdam

Hoe regelen wij het vrijwaren van uw auto?

Het vrijwaren van uw auto doen wij direct bij het ophalen van uw auto. Voor het vrijwaren van uw auto hebben wij nodig;
Het kentekenpasje.
De tenaamstellingscode.

Bent u het pasje en of de tenaamstellingscode kwijt, kunt u dat bij het aanmelden van de auto doorgeven, dan regelen wij dat voor U, u hoeft dus GEEN nieuw kentekenpasje aan te schaffen.
Bij de RDW is het ook mogelijk oom kosteloos een demontagecode aan te vragen kunt met u DigiD.

Op welke wijze halen wij Uw sloopauto op?

Over het algemeen halen wij Uw auto op met een Oprijwagen, waar de mogelijkheid om de wagen op de wagen te lieren (indien de auto niet meer rijdt) altijd aanwezig is.
Het is wel handig als we weten dat we een niet rijdbare auto op moeten halen, dit zullen wij altijd vragen bij het aanmelden van de auto, en is voor ons belangrijk voor het maken van een tijdsplanning voor de chauffeurs.

 

Het Sloopauto verkopen Rotterdam team.